Grindeanu, despre podul de la Brăila: Nu facem recepţia până nu sunt înlăturate neconformităţile

  • Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune, luni, că podul de la Brăila nu va fi recepţionat până când neconformităţile existente nu vor fi înlăturate.
  • „Am transmis acest lucru şi conducerilor centrale de la Roma”, precizează el.
689 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, despre podul de la Brăila: Nu facem recepţia până nu sunt înlăturate neconformităţile

Grindeanu, despre podul de la Brăila: Nu facem recepţia până nu sunt înlăturate neconformităţile

„Colegii mei de la CNAIR în urmp cu o săptămână lucrărilor de la pod. Există neconformităţi pe care cei care au realizat această lucrare trebuie să le îndrepte şi trebuie să fie înlăturate aceste neconformităţi, după care vom trece recepţia acestei lucrări. Până când aceste neconformităţi nu sunt înlăturate şi lucrările în aceste zile sunt pe înlăturarea acestor neconformităţi, noi nu vom face recepţia. Punct”, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre podul de la Brăila.

El precizează că a transmis acest lucru nu doar conducerii locale a acestei multinaţionale, ci şi conducerilor centrale de la Roma.

„Nu vreau să intru într-un soi de şantaj. (...) A fost termninată partea de pe Jijila, de pe malul tulcean al Dunării. În acest moment e un soi de semişantaj în care - domnule, nu vă dăm în circulaţie până nu ne recepţionaţi şi podul. Colegii mei nu pot recepţiona o lucrare atât timp cât există bucăţi neconforme. Înţeleg că au început să îndepărteze aceste neconformităţi”, încheie Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici