COMENTARIU Sorin Avram: Hai cu demolarea!

1944 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Hai cu demolarea!

Mediafax FOTO

Cu ocazia lansării lui Nicuşor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avut un mesaj clar pentru cei care s-ar gândi să voteze cu Traian Băsescu: „Nu vă risipiţi voturile! Nu mai vreţi PSD la Bucureşti, există o singură soluţie: Nicuşor Dan, candidaţii la funcţiile de primar de sector, echipa PNL si echipa USR-PLUS”.

Aşadar, bucureştenii nu trebuie să-i voteze pe Nicuşor Dan şi pe candidaţii PNL şi USR-PLUS de la sectoare fiindcă ar fi pricepuţi, harnici şi cinstiţi, ci fiindcă PSD trebuie să plece la butoane.

În 30 de ani de democraţie prost înţeleasă nu s-a schimbat aproape nimic în România din punct de vedere politic. Ion Iliescu a trebuit să fie ales pentru a nu ieşi Ion Raţiu sau Corneliu Coposu, lumea a fost îndemnată să-i acorde votul lui Emil Constantinescu pentru a nu fi reales Ion Iliescu, Ion Iliescu a trebuit musai votat pentru ca la Palatul Cotroceni să nu ajungă Corneliu Vadim Tudor, în 2004 voturile trebuiau să ajungă la Traian Băsescu pentru a nu deveni preşedinte Adrian Năstase, Traian Băsescu a trebuit reales pentru a nu ajunge preşedinte cineva căruia fostul preşedinte îi lipise pe frunte eticheta de ”prostănac”, românii au fost chemaţi la urne pentru a pune ştampila pe Klaus Iohannis pentru că ar fi fost chiar culmea să ajungă preşedintele tuturor românilor cel căruia acelaşi fost preşedinte îi atârnase la gât o plăcuţă pe care scrisese ”cârlan nărăvaş” şi, în fine, Klaus Iohannis a trebuit reales pentru că, vorba aia, cum să ajungă în cea mai importantă funcţie în stat Viorica Dăncilă?

Şi aşa nu s-a întâmplat doar în cazul Preşedinţiei României, ci şi atunci când a fost vorba despre alegerile pentru Primăria Capitalei, primăriile marilor oraşe, consiliile judeţene şi Parlament.

La noi, alegerile nu sunt pentru ”pentru”, ci pentru ”contra”, adică nu sunt pentru construcţie, ci pentru demolare. De aceea, chiar nu are rost să ne mirăm că România nu este nu ştiu unde, nu face nu ştiu ce şi nu reuşeşte să obţină alt nu ştiu ce.

Aşadar, să înceapă o nouă rundă de demolări! 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici