COMENTARIU Sorin Avram: Învăţăturile lui Klaus Iohannis către colegii săi, profesorii de fizică

1956 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Învăţăturile lui Klaus Iohannis către colegii săi, profesorii de fizică

COMENTARIU Sorin Avram: Învăţăturile lui Klaus Iohannis către colegii săi, profesorii de fizică

Vineri, 25 septembrie 2020, preşedintele României, Klaus Iohannis, i-a îndemnat din nou pe cetăţenii patriei să participe la votul pentru alegerea autorităţilor locale, pentru că votul lor este important dacă vor să aibă străzi asfaltate, şcoli frumoase, spitale performante ş.a.m.d.
 
Numai că rupt de oboseală după o campanie electorală intensă şi după nenumăratele mesaje referitoare la spălatul pe mâini, purtatul măştii şi respectarea distanţei fizice, sibianul cu viză de flotant la Bucureşti nu a mai avut putere să facă o nouă înregistrare, dându-le ordin celor de la Palatul Cotroceni să execute un montaj cu câteva din spusele sale dintr-o conferinţă de presă de dată recentă. Deci, acum e clar de ce domnul Iohannis foloseşte cuvinte puţine în intervenţiile sale şi repetă mesajele: oricând înregistrările pot fi folosite cu alte ocazii. 
 
Montajul cu îndemnurile lui Klaus Iohannis poate fi văzut şi ca un îndemn pentru colegii săi, profesorii de fizică. Pentru profesorii care predau online, din cauză că şcolile funcţionează după scenariul roşu. În fizică, impulsul a fost, este şi va fi egal cu masa înmulţit cu viteza, forţa este tot masa ori acceleraţia, legile lui Newton rămân neschimbate, iar principiul lui Arhimede va spune până la sfârşitul vieţii pe acest pământ că un corp scufundat într-un fluid este împins de către fluid, de jos în sus, cu o forţă egală cu greutatea volumului de fluid dislocat de către corp. 
 
Aşadar, la ce bun să-şi mai bată gura profesorii de fizică? Se înregistrează o dată şi apoi folosesc materialul la fiecare oră ţinută online. Pe lângă faptul că nu se mai obosesc, partea bună este aceea că în timp ce curge înregistrarea, colegii de breaslă ai celui ajuns la Palatul Cotroceni pot da nişte meditaţii plătite.  
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici