ACCIDENT AVIATIC: Un avion militar s-a prăbuşit în Marea Britanie. Pilotul s-a catapultat, dar un alt membru al echipajului a murit | VIDEO

Un avion militar pentru acrobaţii aeriene s-a prăbuşit marţi în apropierea unei baze militare din Marea Britanie, relatează site-ul cotidianului The Guardian. Una dintre persoanele aflate la bord a murit, au anunţat autorităţile, citate de site-ul publicaţiei Daily Post.

13269 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT AVIATIC: Un avion militar s-a prăbuşit în Marea Britanie. Pilotul s-a catapultat, dar un alt membru al echipajului a murit | VIDEO

Un avion militar s-a prăbuşit în Marea Britanie

Un avion de tip Hawk al echipei acrobatice militare "Săgeţile Roşii" ("Red Arrows") s-a prăbuşit în apropierea Bazei aeriene Valley, în Ţara Galilor.

Ministerul britanic al Apărării a confirmat producerea incidentului aerian, anunţând demararea unei investigaţii.

O persoană a murit în urma accidentului aviatic 

Un inginer de bord a murit în accident, au anunţat marţi seară Forţele Aeriene Regale britanice.

Pilotul avionului militar de tip Hawk, folosit în acrobaţii, s-a catapultat şi a supravieţuit, a declarat căpitanul Nick Tucker-Lowe.

Avionul s-a prăbuşit în timpul unui antrenament.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici