ACCIDENT GRAV în Olanda: Cinci români au murit, iar alţi trei au fost răniţi/ MAE: Persoanele rănite au fost operate | FOTO

Cinci cetăţeni români au murit, iar alţi trei au fost răniţi în Olanda, după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit frontal cu un camion, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de presa olandeză.

17386 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Olanda: Cinci români au murit, iar alţi trei au fost răniţi/ MAE: Persoanele rănite au fost operate | FOTO

ACCIDENT GRAV în Olanda: Cinci români au murit, iar alţi trei au fost răniţi după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit frontal cu un camion (Imagine: nos.nl)

Microbuzul în care se aflau românii s-a lovit frontal luni cu un camion, pe Drumul naţional N270, în apropierea localităţii olandeze Helmond. În microbuz erau opt cetăţeni români, angajaţi ai companiei olandeze Van Rooi.

Cinci români au murit, iar alţi trei au fost răniţi grav în accident, informează site-ul de ştiri Omroepbrabant.nl.

Numeroase echipaje ale poliţiei şi ambulanţelor au intervenit la locul accidentului.

Autorităţile olandeze investighează circumstanţele producerii accidentului.

MAE reacţionează în cazul accidentului din Olanda în care au murit cinci cetăţeni români

Ministerul Afacerilor Externe anunţă, într-un răspuns pentru MEDIAFAX, că monitorizează situaţia celor trei români răniţi în Olanda, într-un accident rutier. În urma impactului, alte cinci persoane şi-au pierdut viaţa.

"Ambasada României la Haga urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 19 martie 2018, în localitatea Helmond din Regatul Ţărilor de Jos, incident soldat cu decesul a cinci cetăţeni români şi rănirea altor trei. Reprezentanţii misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru informaţii suplimentare cu privire la identitatea şi situaţia persoanelor afectate", se arată într-un comunicat al MAE.

Sursa citată anunţă că, potrivit datelor obţinute din plan local, persoanele rănite au fost internate într-o unitate medicală din proximitate, fiind supuse unor intervenţii chirurgicale.

Microbuzul în care se aflau românii s-a lovit frontal luni cu un camion, pe Drumul naţional N270, în apropierea localităţii olandeze Helmond. În microbuz erau opt cetăţeni români, angajaţi ai companiei olandeze Van Rooi.

Autorităţile olandeze investighează circumstanţele producerii accidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici