Adolescentă din Australia, acuzată că a transferat fonduri în conturi ale reţelei teroriste Stat Islamic

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Sydney a fost pusă sub acuzare pentru transfer de fonduri destinate reţelei teroriste Stat Islamic şi riscă 25 de ani de închisoare, informează BBC News online.

1547 afișări
Imaginea articolului Adolescentă din Australia, acuzată că a transferat fonduri în conturi ale reţelei teroriste Stat Islamic

Adolescentă din Australia, acuzată că a transferat fonduri în conturi ale reţelei teroriste Stat Islamic

Adolescenta este suspectată că a transferat fonduri în Siria prin intermediul sistemului Western Union.

Fata şi un complice în vârstă de 20 de ani au fost arestaţi în cursul unor operaţiuni antiteroriste desfăşurate marţi în Australia.

Bărbatul, Milad Atai, a mai fost arestat în septembrie 2014, în cursul unor raiduri antiteroriste, dar fusese eliberat.

Adolescenta este acuzată că a transferat 10.000 de dolari australieni (6.500 de dolari americani) în Siria, banii fiind destinaţi reţelei teroriste Stat Islamic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici