Ali Khamenei: Iranul va reacţiona la "episoadele psihotice" ale lui Donald Trump, "un om instabil"

Donald Trump este "un om foarte instabil", afirmă ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, avertizând că "episoadele psihotice" ale preşedintelui Statelor Unite vor fi urmate de riposte ale Teheranului.

599 afișări
Imaginea articolului Ali Khamenei: Iranul va reacţiona la "episoadele psihotice" ale lui Donald Trump, "un om instabil"

Ali Khamenei: Iranul va reacţiona la "episoadele psihotice" ale lui Donald Trump, "un om instabil"

"În primul rând, oficialii americani trebuie să ştie că au ratat ţinta: iar, dacă vor mai viza Iranul, vor eşua. În al doilea rând, au provocat daune Iranului în ultimele zile şi trebuie să ştie că aceste acţiuni nu vor fi lăsate fără un răspuns", a afirmat Ali Khamenei prin Twitter.

"În al treilea rând, acest om care este lider la Casa Albă - deşi pare a fi un om foarte instabil - trebuie să fie conştient că aceste episoade extreme, psihotice nu vor fi lăsate fără o ripostă", i-a transmis Ali Khamenei preşedintelui SUA, Donald Trump.

Anterior, Ali Khamenei a afirmat că Teheranul a dejucat un complot al Statelor Unite şi Marii Britanii de a destabiliza Iranul prin intermediul protestelor. Zeci de persoane au murit, în ultimele săptămâni, în urma protestelor violente organizate în Iran faţă de corupţie şi situaţia economică. Liderii Iranului au atribuit revoltele "duşmanilor" ţării, o referire la Statele Unite, Israel, Arabia Saudită şi Marea Britanie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici