Ambasadorul Rusiei la Washington, despre Trump: A apărat interesele SUA la summitul de la Helsinki

Preşedintele american Donald Trump a apărat interesele naţionale ale ţării sale în cadrul întrevederii de la Helsinki cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat Anatoli Antonov, ambasadorul Rusiei la Washington, citat de agenţia de ştiri Tass.

409 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Rusiei la Washington, despre Trump: A apărat interesele SUA la summitul de la Helsinki

Ambasadorul Rusiei la Washington sare în apărarea lui Trump: A apărat interesele SUA la summitul de la Helsinki

"Prima reacţie la summitul (Rusia-SUA) pe care am auzit-o de la jurnaliştii şi politicienii americani a fost una de critică dură şi opoziţie rigidă. Impresia este că unii dintre ei pur şi simplu nu au ascultat ceea ce preşedintele lor a spus şi cum preşedintele a susţinut interesele naţionale", a declarat diplomatul rus.

"Mă tem să spun ceva pozitiv despre preşedintele american, pentru că atunci când jurnaliştii sau politicienii americani citesc asta, vor spune că Rusia intervine din nou în treburile interne, ajutându-l pe Donald Trump", adăugat Antonov.

Trump a fost intens criticat după conferinţa de presă comună cu Vladimir Putin în care a părut să contrazică concluzia serviciilor secrete americane că Administraţia de la Kremlin ar fi ordonat campania influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial din Statele Unite.

Pe fondul criticilor, preşedintele SUA a reiterat că are deplină încredere în serviciile secrete americane şi acceptă concluzia acestora în privinţa ingerinţelor ruse, adăugând însă că acţiunile Moscovei nu au avut un impact asupra rezultatului scrutinului prezidenţial.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici