BREAKING Atac armat în Canada. Cel puţin patru persoane au fost ucise/ Autorul a fost arestat

Cel puţin patru persoane au fost ucise într-un incident armat produs vineri în orăşelul canadian Fredericton, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate regionale.

2761 afișări
Imaginea articolului BREAKING Atac armat în Canada. Cel puţin patru persoane au fost ucise/ Autorul a fost arestat

Cel puţin patru morţi în urma unui incident armat produs în Canada

UPDATE: Justin Trudeau exprimă compasiune pentru victimele atacului armat

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a exprimat compasiune pentru victimele atacului "teribil" produs vineri în orăşelul canadian Fredericton.

"Veşti teribile din Fredericton. Inima mea este alături de toţi cei afectaţi de atacul armat. Urmărim îndeaproape situaţia", a transmis Justin Trudeau prin Twitter.

Presupusul autor al atacului armat comis vineri dimineaţă în estul Canadei a fost arestat preventiv, anunţă Poliţia regională.

"Putem confirma că un suspect a fost arestat. Zona Brookside continuă să fie securizată, iar investigaţia continuă", a comunicat Poliţia canadiană vineri după-amiază.

Autorităţile canadiene au anunţat că două dintre cele patru persoane decedate în urma atacului armat sunt agenţi de poliţie.

Nu există informaţii despre numărul persoanelor rănite.Atacul armat a avut loc la ora locală 7.30 (13.30, ora României) în zona Brookside Drive din orăşelul Fredericton, situat în provincia New Brunswick (estul Canadei).

"Membrii publicului sunt rugaţi să evite zona, să stea în case şi să încuie uşile", a transmis Poliţia locală, citată de GlobalNews şi de CBC.

Cel puţin patru persoane au fost ucise în atacul armat, iar altele sunt rănite.

Deocamdată, nu există informaţii despre motivul atacului.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici