Cetăţean român, căutat în Oceanul Atlantic, după ce ar fi căzut de la bordul unui feribot - presă

Un cetăţean român este dispărut după ce ar fi căzut de pe un feribot, fiind căutat în Oceanul Atlantic, în largul Marii Britanii, anunţă surse citate de presa britanică, precizând că nu există detalii despre circumstanţele dispariţiei, relatează site-ul WalesOnline.co.uk.

2256 afișări
Imaginea articolului Cetăţean român, căutat în Oceanul Atlantic, după ce ar fi căzut de la bordul unui feribot - presă

Marinar român, căutat în Oceanul Atlantic, după ce a căzut de la bordul unui feribot - presă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Românul, membru al echipajului unei nave a companiei Irish Ferries, este căutat de Paza de Coastă britanică în largul oraşului Pembrokeshire, situat în regiunea britanică Ţara Galilor.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, M.N., a fost dat dispărut joi după-amiază, fiind căutat în Marea Celtă, situată în sud-vestul Marii Britanii, în Oceanul Atlantic.

Nu este clar dacă românul a căzut peste bord, dar autorităţile vor să elimine acest risc.

Cetăţeanul român este considerat persoană dispărută, autorităţile britanice şi irlandeze solicitând publicului să ajute la localizarea sa.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici