COLET SURPRIZĂ: A comandat un televizor, dar a primit un obiect ce i-a surprins şi pe poliţişti - FOTO, VIDEO

Un locuitor din Washington, care a comandat pe Internet un televizor, a avut surpriza de a primi o puternică armă de asalt semiautomată, potrivit unui anunţ de miercuri al poliţiei.

7621 afișări
Imaginea articolului COLET SURPRIZĂ: A comandat un televizor, dar a primit un obiect ce i-a surprins şi pe poliţişti - FOTO, VIDEO

Un american a primit o armă de asalt după ce comandase pe Internet un televizor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Seth Horvitz a contactat poliţia imediat cum a primit coletul în care se afla arma de război, tip SIG Sauer Sig716.

"Poliţiştii au fost puţin şocaţi iniţial, nu s-au mai confruntat cu o astfel de situaţie până acum", a declarat el pentru postul de televiziune Fox 5. "Mi-au luat datele şi mi-au spus că vor veni să recupereze arma pentru că este ilegal să o păstrez. Este de asemenea ilegal să o transporţi cu maşina, deci nu aş fi putut să le-o aduc eu".

Deşi adresa de pe colet era a lui Horvitz, care comandase un ecran plat de pe site-ul specializat în comerţ electronic Amazon.com, factura care se afla în interior era adresată unui magazin de arme din Pennsylvania.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Washington a precizat că o anchetă a fost demarată.

Acest incident a survenit la câteva zile distanţă de două atacuri armate din Statele Unite.

"Am văzut în ultimele săptămâni distrugerile pe care le pot face aceste arme", a declarat Dan Gross, preşedintele unei asociaţii de luptă împotriva violenţelor în care se folosesc arme de foc. "Trebuie să ne străduim mai mult, şi să nu fim o naţiune unde arme de asalt ajung în mâinile unor indivizi periculoşi".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici