Companii din Franţa şi Italia vor căuta resturile avionului egiptean prăbuşit în Marea Mediterană

Guvernul de la Cairo a angajat două companii din Franţa şi Italia pentru a ajuta la căutarea avionului de pasageri prăbuşit în Marea Mediterană, informează site-ul agenţiei Reuters.

1131 afișări
Imaginea articolului Companii din Franţa şi Italia vor căuta resturile avionului egiptean prăbuşit în Marea Mediterană

Companii din Franţa şi Italia vor căuta resturile avionului egiptean prăbuşit în Marea Mediterană

Preşedintele companiei EgyptAir, Safwat Moslem, nu a dezvăluit numele companiilor implicate, precizând doar că vor efectua căutări la adâncimea de 3.000 de metri.

Un avion Airbus A320 al companiei EgyptAir care zbura din Paris (Franţa) spre Cairo (Egipt), efectuând cursa MS804, s-a prăbuşit săptămâna trceută în Marea Mediterană, în largul insulei elene Karpathos. La bord erau 56 de pasageri şi zece membri ai echipajului.

Este vorba de 30 de cetăţeni egipteni, de 15 francezi şi de cetăţeni din Marea Britanie, Belgia, Irak, Kuwait, Arabia Saudită, Sudan, Ciad, Portugalia, Algeria şi Canada.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici