Dennis Rodman, despre prietenia cu Kim Jong Un: Nu ştiam cine este el

  • Dennis Rodman a povestit cum l-a cunoscut pe liderul Coreei de Nord
  • Rodman spune că nu ştia cine este Kim Jong Un atunci când l-a cunoscut.
  • Fostul mare baschetbalist spune că toate apelurile îi sunt urmărite de Coreea de Nord.
3078 afișări
Imaginea articolului Dennis Rodman, despre prietenia cu Kim Jong Un: Nu ştiam cine este el

FOTO: Profimedia

Într-o discuţie cu Mike Tyson, Dennis Rodman a dezvăluit cum a decurs prima sa întâlnire cu Kim Jong Un.

Fostul mare jucător de baschet a mărturisit că nu ştia cine este liderul Coreei de Nord.

”Toată lumea aplauda şi eu am crezut că aplauzele sunt pentru mine. Le-am făcut cu mâna, dar cineva mi-a spus că aplauzele sunt pentru el şi a arătat spre Kim Jong Un. L-am întrebat cine este şi mi-a spus că este liderul lor”.

Rodman spune că liderul suprem al Coreei de Nord l-a invitat la o petrecere. De asemenea, fostul jucător al celor de la Chicago Bulls spune că a văzut tot echipamentul militar al nord-coreenilor.

”Am văzut armata, am văzut rachetele, am văzut tot”.

Dennis Rodman a mărturisit că, de la vizita sa în Coreea de Nord, toate apelurile sale sunt monitorizate, astfel că este nevoit să folosească nişte telefoane cu o tehnologie mai învechită.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici