Donald Trump se va întâlni cu Kim Jong-Un în Vietnam

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat marţi seară, cu ocazia discursului privind "Starea naţiunii", că se va întâlni la finalul lunii februarie cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, a doua sa întrevedere cu liderul de la Phenian.

671 afișări
Imaginea articolului Donald Trump se va întâlni cu Kim Jong-Un în Vietnam

Donald Trump anunţă în mod oficial că la finalul lunii februarie va avea o nouă întrevedere cu Kim Jong-Un

"Dacă n-aş fi fost ales Preşedinte al Statelor Unite, acum, după părerea mea, eram angrenaţi într-un război major cu Coreea de Nord, cu milioane de oameni ucişi. Mai este multă muncă de făcut, dar relaţia mea cu Kim Jong-Un este una bună. Iar preşedintele Kim şi cu mine ne vom întâlni din nou pe 27 şi 28 februarie în Vietnam", a declarat preşedintele SUA.

Kim Jong-Un şi preşedintele SUA, Donald Trump s-au întâlnit pentru prima data pe 12 iunie, la Singapore, ocazie cu care cei doi lideri au anunţat angajamentul denuclearizării Peninsulei Coreea.

În pofida comentariilor preşedintelui american, nu există dovezi privind avansarea procesului de denuclearizare al Coreei de Nord, lucru esenţial pentru ridicarea sancţiunilor impuse de Statele Unite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici