Fostul şef al Administraţiei Prezidenţiale, Serghei Ivanov: Rusia, pregătită să construiască noi relaţii cu SUA după alegerile din 8 noiembrie

Fostul şef al Administraţiei de la Kremlin, Serghei Ivanov, a spus că Rusia este pregătită să construiască noi relaţii cu Statele Unite după alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie, relatează agenţia Tass.

1861 afișări
Imaginea articolului Fostul şef al Administraţiei Prezidenţiale, Serghei Ivanov: Rusia, pregătită să construiască noi relaţii cu SUA după alegerile din 8 noiembrie

Fostul şef al Administraţiei Prezidenţiale, Serghei Ivanov: Rusia, pregătită să construiască noi relaţii cu SUA după alegerile din 8 noiembrie

"Suntem întotdeauna pregătiţi pentru politica bazată pe realităţi", a declarat Ivanov într-un interviu acordat The Financial Times. "Suntem pregătiţi pentru acest lucru. Trebuie doar să aşteptăm până la finalul campaniei prezidenţiale. Trebuie să mai aşteptăm câteva săptămâni, trebuie doar să fim răbdători", a spus el.

Conducerea Rusiei a fost "insultată" de retorica antirusă în timpul campaniei prezidenţiale americane, a mai spus el.

Ivanov a respins acuzaţiile Guvernului american, potrivit cărora Guvernul rus s-ar fi aflat în spatele scurgerii de e-mailuri de pe serverele Comitetului Naţional Democrat şi a spus că până când Statele Unite nu prezintă dovezi, asemena acuzaţii par a fi declaraţii goale şi "propagandă".

El a spus, de asemena, că nu este" absolut deloc adevărat" că Kremlinul ar vrea ca Donald Trump să fie viitorul preşedinte al Statelor Unite.

Citeşte şi: Donald Trump

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici