Imagini VIRALE din Australia. Norii groşi de praf au transformat ziua în noapte - VIDEO

Furtuni puternice au lovit regiunea australiană New South Wales, acestea provocând apariţia unor nori de praf care au transformat „ziua în noapte”, în anumite oraşe, scrie The Guardian.

1934 afișări
Imaginea articolului Imagini VIRALE din Australia. Norii groşi de praf au transformat ziua în noapte - VIDEO

Sursa FOTO: Twitter @proletarianism0

Autorităţile meteorologice din Australia au emis o serie de avertismente privind furtunile severe care au avut loc duminică, în statul New South Wales. De asemenea, specialiştii au anunţat că e posibilă apariţia norilor de praf. 

Imaginile publicate pe reţelele de socializare arată furtunile de praf acoperind oraşul Dubbo şi regiunile din apropiere, blocând complet razele solare, transmite The Guardian. 

Vântul a suflat cu o viteză de 94 km/h în oraşul Parkes, în jurul orei locale 18.30, în timp ce în Dubbo a fost înregistrată o viteză de 107 km/h, au anunţat autorităţile.

Rose Barr, un meteorolog din Australia, a declarat că precipitaţiile produse duminică s-au concentrat deasupra regiunilor centrale şi nordice ale statului. 

Totodată, Melbourne şi Canberra au fost lovite de bucăţi de grindină de mărimea unei mingi de golf, în două furtuni care au avut loc într-un interval de 24 de ore.

Citeşte continuarea...

Din cauza fenomenelor meteorologice severe au fost 1.500 de apeluri de urgenţă pentru a cere intervenţia autorităţilor doar în statul Victoria, din sud-estul Australiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici