Islamiştii acuzaţi că plănuiau un atentat la un târg de Crăciun din Germania au fost eliberaţi

Cei şase presupuşi simpatizanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic reţinuţi în Germania sub acuzaţia că plănuiau comiterea unui atentat la un târg de Crăciun au fost eliberaţi miercuri seară, din lipsă de probe, informează site-ul revistei Focus.

334 afișări
Imaginea articolului Islamiştii acuzaţi că plănuiau un atentat la un târg de Crăciun din Germania au fost eliberaţi

Islamiştii acuzaţi că plănuiau un atentat la un târg de Crăciun din Germania au fost eliberaţi

Cei şase islamişti sirieni cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani fuseseră reţinuţi marţi sub acuzaţia de colaborare cu reţeaua teroristă Stat Islamic şi intenţia de a comite un atac terorist la un târg de Crăciun din oraşul Essen.

Miercuri seară, cei şase islamişti au fost eliberaţi din lipsă de probe.

Justiţia germană a stabilit că probele prezentate de procurori nu confirmă contactele celor şase suspecţi cu reţeaua teroristă Stat Islamic şi nici pericolul urgent pe care aceştia îl reprezintă pentru siguranţa publică.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici