Liderul interlop bulgar Kiril Raşkov este foarte bolnav

Liderul interlop bulgar Kiril Raşkov, aflat la originea tensiunilor interetnice din sudul Bulgariei, este foarte bolnav, relatează presa bulgară.

321 afișări
Imaginea articolului Liderul interlop bulgar Kiril Raşkov este foarte bolnav

Liderul interlop bulgar Kiril Raşkov este foarte bolnav (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Raşkov a fost internat scurt timp în spitalul Sveti Gheorghi din Plovdiv, marţi seara, conform agenţiei Blitz, citată de site-ul Novinite.com.

Liderul romilor suferă de o boală la inimă şi riscă să facă stop cardiac după tensiunile interetnice în care a fost implicat.

Miercuri dimineaţă, Kalin Gheorghiev, secretar de stat în cadrul Ministerului bulgar de Interne, a declarat că Raşkov a fost arestat. Liderii interlopi bulgari mint frecvent că sunt bolnavi pentru a amâna înfăţişările în instanţă.

Uciderea tânărului bulgar Anghel Petrov, care ar fi fost accidentat în mod deliberat de un microbuz condus de una dintre rudele liderului interlop Kiril Raşkov, a generat proteste masive ale bulgarilor din satul Katuniţa, care s-au extins rapid în toată ţara. Poliţia a arestat în total aproximativ 300 de persoane după două nopţi de manifestaţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici