Motivul principal care a dus la decesul multor americani. A făcut mai multe victime decât COVID-19

  • Supradoza de fentanyl face mai multe victime decât COVID-19, sinucideri sau accidente de maşini în rândul americanilor.
  • Fentanylul este un opioid foarte puternic, mai tare decât morfina de 50 până la 100 de ori.
2797 afișări
Imaginea articolului Motivul principal care a dus la decesul multor americani. A făcut mai multe victime decât COVID-19

Motivul principal care a dus la decesul a multor americani. A făcut mai multe victime decât COVID-19

În plină pandemie de COVID-19, care a făcut peste 800.000 de victime în Statele Unite ale Americii, principala cauză a deceselor americanilor cu vârsta de 18-45 de ani este supradoza de fentanyl.
 
Un studiu recent a descoperit că, între 2020 şi 2021, 78.795 de adulţi între aceste vârste au murit, depăşind numărul celor decedaţi în urma COVID-19, sinuciderilor sau accidentelor de automobile, potrivit RT.
 
Supradoza de fentanyl este “responsabilă” pentru 64% dintre fatalităţile legate de droguri din America. Statele Unite au impus sancţiuni severe asupra a patru companii de medicamente din China, după ce le-a acuzat de trafic de fentanyl. Mai mulţi medici şi psihologi au asociat pandemia cu riscul de a muri din cauza unei supradoze, din cauza faptului că dependenţii nu au mai primit la fel de mult ajutor, iar familiile au fost despărţite o bună perioadă de timp.
 
Fentanylul este un opioid foarte puternic care se eliberează în cazul unor tratamente pentru dureri severe sau care se foloseşte la anestezie. Este de 50 până la 100 de ori mai puternic decât morfina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici