Oficial malaysian: Autopsia lui Kim Jong Nam nu a oferit nicio dovadă că ar fi suferit un atac de cord

În urma autopsiei lui Kim Jong Nam nu s-a găsit niciun indiciu că acesta ar fi suferit un atac de cord şi nici nu a fost descoperit vreun semn de înţepătură, iar autorităţile aşteaptă analiza mostrelor colectate înainte de a se pronunţa asupra cauzei decesului, a declarat un oficial malaysian.

664 afișări
Imaginea articolului Oficial malaysian: Autopsia lui Kim Jong Nam nu a oferit nicio dovadă că ar fi suferit un atac de cord

Oficial malaysian: Autopsia lui Kim Jong Nam nu a oferit nicio dovadă că ar fi suferit un atac de cord

Noor Hisham Abdullah, director general în cadrul Ministerului Sănătăţii din Malaysia, a declarat în ceea ce priveşte posibilitatea otrăvirii că experţii analizează mostrele colectate în cursul autopsiei, scrie Associated Press.

"Trebuie să aşteptăm raportul laboratorului înainte de a trage o concluzie", a adăugat oficialul.

Poliţia malaysiană a arestat deja patru persoane care au prezentat documente din Coreea de Nord, Malaysia, Indonezia şi Vietnam. Printre persoanele arestate se numără şi două femei despre care presupune că l-ar fi atacat pe Kim Jong Nam, iar una dintre femei ar fi atins de faţa lui un material textil.

Imaginile surpinse de camerele de supraveghere arată cum bărbatul îşi sterge faţa şi cere ajutor arătând în direcţia ochilor înainte de a fi escortat la o clinică.

Kim Jong Nam, fratele vitreg al liderului din Coreea de Nord, a murit la scurt timp în timp ce era transportat spre spital după ce a suferit o criză convulsivă, au precizat oficialii malaysieni.

Cel puţin trei dintre cetăţenii nord-coreeni căutaţi au luat un avion spre Dubai din Jakarta în ziua atacului, a declarat pentru Reuters un oficial din cadrul Biroului pentru imigrări din capitala Indoneziei. Publicaţia malaysiană Star a anunţat că toţi patru s-au întors în capitala nord-coreeană, Phenian.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici