Pilotul şi patru turişti din SUA au decedat în accidentul aviatic din Australia

Pilotul australian şi patru turişti americani au murit în accidentul aviatic petrecut marţi dimineaţă în oraşul australian Melbourne, relatează CBS News.

548 afișări
Imaginea articolului Pilotul şi patru turişti din SUA au decedat în accidentul aviatic din Australia

Pilotul şi patru turişti din SUA au decedat în accidentul aviatic din Australia (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Cei cinci se aflau la bordul avionului uşor prăbuşit marţi dimineaţă pe un centru comercial situat în apropierea Aeroportului Essendon din Melbourne.

Ambasada americană din Canberra a confirmat moartea a patru cetăţeni americani.

Avionul, de tip Beechcraft, a atins o clădire şi s-a prăbuşit marţi, imediat după ora locală 9.00 (0.00, ora României), pe Centrul comercial DFO, situat lângă aeroportul Essendon din Melbourne.

La bordul avionului uşor erau cinci persoane. Martorii au auzit o explozie puternică, după care au observat un nor de fum.

La sol nu s-au înregistrat victime.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici