Poliţia germană investighează 21 de decese, după ce un angajat a otrăvit mâncarea unui coleg

Autorităţile germane au deschis o investigaţie privind moartea a 21 de angajaţi ai unei companii din nord-vestul Germaniei, după ce un angajat a fost surprins pe camerele de supraveghere otrăvind mâncarea unui coleg, relatează Reuters.

8566 afișări
Imaginea articolului Poliţia germană investighează 21 de decese, după ce un angajat a otrăvit mâncarea unui coleg

Poliţia germană investighează 21 de decese, după ce un angajat a otrăvit mâncarea unui coleg

Poliţia a arestat un bărbat în vârstă de 56 de ani, suspectat că a încercat să îşi ucidă un coleg de serviciu. Cei doi lucrau la o companie din oraşul Schloss Holte-Stukenbrock, din nord-vestul Germaniei.

Victima a observat ceva suspect în mâncare şi a anunţat conducerea companiei şi poliţia. Imaginile de pe camerele de supraveghere l-au surprins pe suspect în timp ce împrăştia o substanţă în mâncarea victimei. Testele au demonstrat că pudra era o substanţă otrăvitoare care ar fi putut cauze leziuni la nivelul organelor interne.

În urma unei percheziţii efectuate la domiciliul suspectului, poliţiştii au găsit mai multe chimicale, printre care mercur, plumb şi cadmiu.

După o investigaţie mai amănunţită, autorităţile au început să verifice alte 21 de decese, începând cu anul 2000. Cele 21 de persoane, toate angajate ale aceleiaşi companii, au murit din cauza unor atacuri de cord sau diferite forme de cancer. Conform experţilor, cauza morţii celor 21 de persoane ar putea fi otrăvirea cu metale grele.

Suspectul nu a comentat încă acuzaţiile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici