Şocant: O algeriană şi-a dat foc împreună cu copilul ei de trei ani, pentru a nu fi evacuată din casă

O femeie şi-a dat foc, împreună cu fiul ei în vârstă de trei ani, în momentul în care era evacuată din locuinţa ei din Oran, oraş situat la vest de Alger, a anunţat sâmbătă presa locală.

216 afișări

"Femeia a murit la spitalul din Oran" joi, a precizat un poliţist local, adăugând că băieţelul de trei ani a supravieţuit, însă se află în stare gravă.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, suferise arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului.

Cel de-al doilea copil, în vârstă de şase ani, se afla la şcoală în momentul producerii incidentului.

Vecinii afirmă că femeia, divorţată, cumpărase apartamentul cu 21.000 de euro, după ce locuise acolo mai mulţi ani. Locuinţa îi fusese însă vândută fără cunoştinţa adevăraţilor proprietari, care au declanşat proceduri legale pentru a-şi recupera bunul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici