Statele Unite oferă asigurări Israelului că nu vor permite dotarea Iranului cu arme nucleare

  • Administraţia SUA oferă asigurări Israelului că nu va permite Iranului să fabrice arme nucleare.
  • Israelul se opune revenirii Statelor Unite în Acordul nuclear iranian.
1455 afișări
Imaginea articolului Statele Unite oferă asigurări Israelului că nu vor permite dotarea Iranului cu arme nucleare

Statele Unite oferă asigurări Israelului că nu vor permite dotarea Iranului cu arme nucleare

Statele Unite menţin angajamentul de a nu permite Iranului să obţină vreodată arme nucleare, a afirmat, vineri, Michael Ratney, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei americane din Israel, conform site-ului Ynetnews.com.
 
Statele Unite nu vor permite niciodată Iranului să se doteze cu arme nucleare, a declarat Michael Ratney în cursul unei ceremonii de comemorare a victimelor atentatelor comise pe 11 septembrie 2001 în oraşele americane New York şi Washington. Ceremonia comemorativă s-a derulat vineri la Institutul pentru Politici şi Strategie al Universităţii Reichman din Israel.
 
Statele Unite exercită presiuni asupra Iranului pentru renegocierea Acordului nuclear din 2015, iar negocierile stagnează. Israelul se opune revenirii Statelor Unite în Acordul nuclear din 2015.
 
Israelul a avertizat în mod repetat că ar putea recurge la o acţiune militară pentru distrugerea programului nuclear iranian. Israelul acuză Iranul că încearcă să fabrice arme nucleare sub paravanul unui program atomic civil. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
iran,
israel

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici