Trei morţi în Massachusetts, în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni peste o casă - VIDEO

Trei persoane au murit duminică, după ce avionul de mici dimensiuni la bordul căruia se aflau s-a prăbuşit peste o casă, la Plainville, în statul Massachusetts, relatează CNN.

523 afișări
Imaginea articolului Trei morţi în Massachusetts, în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni peste o casă - VIDEO

Trei morţi în Massachusetts, în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni peste o casă (Captură video)

Cauza prăbuşirii avionului nu era clară imediat.

"În urma prăbuşirii avionului, casa a luat foc imediat. Cei patru locuitori ai casei, membri ai unei familii, au putut să iasă din clădire înainte să fie cuprinsă în întregime de flăcări. Cele trei persoane de la bordul avionului au murit în urma prăbuşirii", a anunţat Poliţia statului Massachusetts într-un comunicat.

Avionul se îndrepta către Aeroportul Norwood Memorial din Massachusetts. Acesta venea de la Aeroportul Lancaster, în statul Pennsylvania.

Biroul Naţional american pentru Siguranţa Transporturilor (NTSB) a anunţat că va efectua o anchetă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici