Ucraina: O femeie suspină şi plânge în timp ce filmează un atac cu rachete de la geamul locuinţei, în Kramatorsk - IMAGINI cu impact emoţional

Peste 20 de explozii au lovit case şi blocuri de locuinţe în timpul unui atac de două minute asupra oraşului Kramatorsk din estul Ucrainei. O femeie din apropierea ţintei atacului a filmat momentele dure, imaginile rezultate fiind de mare impact emoţional şi având pe fundal suspinele femeii.

14757 afișări
Imaginea articolului Ucraina: O femeie suspină şi plânge în timp ce filmează un atac cu rachete de la geamul locuinţei, în Kramatorsk - IMAGINI cu impact emoţional

IMAGINI cu impact emoţional: O femeie din Kramatorsk a filmat un atac cu rachete de la geamul locuinţei

Atacul cu rachete a fost lansat marţi asupra unei zone rezidenţiale din oraşul Kramatorsk, aflat la mai puţin de 50 de kilometri de linia întâi a câmpului de luptă, şi a lăsat în urmă cel puţin şase civili morţi şi alţi 21 de răniţi, scrie Daily Mail.

În videoclipul de aproximativ două minute, femeia care filmează se aude repetând pe fundal "Dumnezeule...Băieţii mei" şi suspinând şi plângâng, în timp ce imaginile sunt tremurate de fiecare dată când o nouă explozie are loc la orizont.

"Trăgeau spre aeroport...şi l-au nimerit. Şi cine trăgea?" mai spune femeia în timp ce filmează, potrivit BBC World News.

Preşedintele Ucrainei Petro Poroşenko a spus parlamentului că rebelii susţinuţi de forţele ruse au lansat un atac cu artilerie asupra oraşului. "În urmă cu 25 de minute, sediul principal al operaţiunii noastre antiteroriste a suferit un atac cu o rachetă Tornado. Sediul a suferit acest atac, dar un al doilea atac a fost îndreptat asupra zonelor rezidenţiale din Kramatorsk", a spus el.

Administraţia regională a Doneţk-ului a spus că rachetele au fost lansate din zona controlată de rebeli Horlivka, aflată la aproximativ 50 de kilometri depărtare de Kramatorsk.

Preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, a declarat că va merge miercuri la negocierile de la Minsk pentru a pune capăt violenţelor din Ucraina imediat şi fără condiţii şi pentru a demara un dialog politic cu regiunile separatiste din estul ţării, informează site-ul preşedinţiei, citat de Sputnik.

Oficiali din Rusia, Ucraina şi OSCE şi reprezentanţi ai separatiştilor ucraineni proruşi care au sosit marţi seara în capitala belarusă Minsk, înaintea unei reuniuni cruciale cu privire la criza din Ucraina, s-au întâlnit în noaptea de marţi spre miercuri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici