Un avion de pasageri s-a PRĂBUŞIT în Taiwan: Patruzeci şi opt de persoane au murit. IMAGINI de la locul accidentului - VIDEO

Un avion de pasageri s-a prăbuşit la aterizare, miercuri, pe aeroportul din insula taiwaneză Penghu. Patruzeci şi opt de persoane au murit, iar zece au fost rănite, miercuri, în urma prăbuşirii avionului.

4960 afișări
Imaginea articolului Un avion de pasageri s-a PRĂBUŞIT în Taiwan: Patruzeci şi opt de persoane au murit. IMAGINI de la locul accidentului - VIDEO

Un avion de pasageri s-a PRĂBUŞIT în Taiwan: Cel puţin 42 de oameni au murit. IMAGINI de la locul accidentului - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avionul - un ATR 72-500 cu turbopropulsor - companiei taiwaneze TransAsia Airways, cu 58 de persoane la bord - 54 de pasageri şi patru membri ai echipajului -, s-a prăbuşit în apropiere de aeroportul Magong, pe Insula Penghu, în momentul celei de-a doua tentative de aterizare, potrivit autorităţilor.

Printre persoanele decedate figurează doi cetăţeni francezi, a anunţat miercuri seara Ministerul francez de Externe. Cei doi francezi erau studenţi la medicină. "Doi dintre compatrioţii noştri se aflau la bord şi au decedat în accident", a anunţat purtătorul de cuvânt al ministerului într-un comunicat.

"Turnul de control a pierdut contactul cu aparatul la puţin timp după ce s-a solicitat o a doua tentativă de aterizare", potrivit unui reprezentant al Aviaţiei Civile a Taiwanului, Shen Chi.

Zborul GE22, care a decolat din oraşul Kaohsiung (sud-vest) şi se îndrepta către insule din largul coastei de vest, a fost întârziat din cauza vremii nefavorabile. Insula Taiwan a fost lovită miercuri de taifunul Matmo, însoţit de rafale violente de vânt şi ploi puternice care s-au soldat cu cel puţin nouă răniţi.

TransAsia, prima companie aeriană privată din Taiwan, asigură legături cu China, Japonia, Singapore, Coreea de Sud şi Vietnam.

Postările de mai jos, apărute pe Twitter, susţin că prezintă imagini de la locul accidentului:

 

 

 

Potrivit Business Insider, un reporter al publicaţiei South China Morning Post postează pe Twitter informaţii şi imagini în timp real despre accident:

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici