Un bărbat a încercat să intre cu maşina într-un grup de militari în sud-estul Franţei

Un bărbat a încercat să intre cu maşina într-un grup de militari în sud-estul Franţei, în apropiere de oraşul Grenoble, relatează site-ul publicaţiei The Local.

1094 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a încercat să intre cu maşina într-un grup de militari în sud-estul Franţei

Un bărbat a încercat să intre cu maşina într-un grup de militari în sud-estul Franţei

Potrivit informaţiilor preliminare, nicio persoană nu a fost rănită. Incidentul a avut loc în vecinătatea regimentului montan numărul 93 din Varces-Allieres-et-Risset, o bază militară din Alpii Francezi.

Poliţia a declanşat o operaţiune de urmărire a şoferului, iar motivele acestui atac sunt deocamdată necunoscute.

Militarii se aflau pe marginea drumului şi au reuşit să sară într-un şanţ, evitând astfel coliziunea cu maşina.

Potrivit publicaţiei Le Figaro, poliţia caută un bărbat tânăr aflat într-un autoturism Peugeot, fiind însoţit de o femeie.

Unul dintre militari a precizat că un individ s-a oprit cu maşina în faţa intrării în regimentul montan şi a adresat o serie de injurii şi ameninţări. Apoi, după aproximativ 25 de minute, şoferul a condus în viteză către grup format din 6-7 militari, dar aceştia au reuşit să se ferească.

Prefectul departamentului francez Isere a catalogat incidentul drept un "act odios" şi a precizat că procuratura a deschis o anchetă antiteroristă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici