Un şef al serviciilor de informaţii ucrainene ştie cât mai poate continua Rusia războiul

Armata lui Putin rămâne fără rachete de precizie şi este nevoită să folosească armament învechit.

36286 afișări
Imaginea articolului Un şef al serviciilor de informaţii ucrainene ştie cât mai poate continua Rusia războiul

Un şef al serviciilor de informaţii ucrainene ştie cât mai poate continua Rusia războiul

Rusia rămâne fără rachete de precizie şi va putea continua războiul în ritmul actual doar timp de un an, a afirmat şeful adjunct al informaţiilor militare ucrainene, Vadim Skibiţki, adăugând că Rusia efectuează mult mai puţine atacuri cu rachete şi foloseşte rachete Kh-22, „vechi rachete sovietice fabricate în anii ’70”.

„Acest lucru arată că Rusia rămâne fără rachete de înaltă precizie”, a spus Vadim Skibiţki. „Kremlinul ar putea încerca să îngheţe războiul pentru o vreme, pentru a convinge Occidentul să ridice sancţiunile şi apoi să continue agresiunea”, a adăugat el. „Ţinta lor este toată Ucraina şi nu doar Ucraina”.

Rusia şi Ucraina au efectuat un nou schimb de prizonieri, în care Oleg Pilipenko, şeful comunităţii teritoriale Shevchenkivska, ţinut prizonier timp de două luni, a reuşit să se întoarcă acasă.

Acest lucru a fost anunţat de şeful administraţiei militare regionale Nikolaev, Vitali Kim, potrivit agenţiei UNIAN, potrivit căreia în schimbul de prizonieri au fost repatriaţi în Ucraina 28 de soldaţi şi 13 civili.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici