VIDEO  Un urs a scăpat din cuşca aflată în cala unui avion

Animalul a reuşit să iasă din cuşca sa chiar în momentul în care avionul decola, vineri, de pe Aeroportul Internaţional Dubai.

817 afișări
Imaginea articolului Un urs a scăpat din cuşca aflată în cala unui avion

Un urs a scăpat din cuşca aflată în cala unui avion

Avionul se îndrepta spre capitala irakiană Bagdad, dar se pare că a întârziat cu o oră, după ce călătorilor li s-a cerut să debarce.

Echipajul aeronavei a colaborat cu autorităţile şi specialiştii din Emiratele Arabe Unite pentru a seda animalul şi a-l prelua.

Imaginile arată cum ursul este însoţit prin cala avionului.

Iraqi Airways a declarat că nu este de vină pentru evadarea ursului, insistând că procedurile au fost efectuate în conformitate cu legea şi cu standardele aprobate de Asociaţia Internaţională de Transport Aerian (IATA).

Acum, premierul irakian Mohammed Shia' Al Sudani a ordonat o anchetă privind modul în care a scăpat un urs, scrie Metro.

Iraqi Airlines a declarat iniţial că ursul era transportat de la Bagdad la Dubai, dar apoi a confirmat că a fost invers.

Compania a refuzat să spună cui aparţine animalul.

Deţinerea de animale de pradă ca animale de companie a devenit populară în rândul celor bogaţi din Irak, în special în Bagdad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urs,
avion,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici