Vladimir Putin a transmis un mesaj ucrainenilor la o întâlnire cu membrii Consiliului de Securitate: Nu-i lăsaţi să vă folosească drept scut uman

  • Vladimir Putin este la o întâlnire operaţională cu membrii Consiliului de Securitate unde discută despre cursul unei operaţiuni speciale în Ucraina.
  • Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a îndemnat, vineri după-amiază, armata ucraineană să preia cu forţa puterea la Kiev, prin înlăturarea Administraţiei prooccidentale conduse de preşedintele Volodimir Zelenski.
29038 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a transmis un mesaj ucrainenilor la o întâlnire cu membrii Consiliului de Securitate: Nu-i lăsaţi să vă folosească drept scut uman

Vladimir Putin a transmis un mesaj ucrainenilor la o întâlnire cu membrii Consiliului de Securitate: Nu-i lăsaţi să vă folosească drept scut uman

„Principalele ciocniri din timpul operaţiunii speciale nu sunt cu trupele ucrainene obişnuite, ci cu formaţiuni naţionaliste. Naziştii din Ucraina se comportă ca nişte terorişti, instalează mai multe sisteme de lansare de rachete la Kiev şi Harkov”, a spus Vladimir Putin.

„Vor să acuze Rusia de atacarea civililor. Ştim că asta se face la recomandarea consultanţilor şi experţilor americani. Ei se aşteaptă să atragă răspuns cu focuri din partea armatei ruse în zonele populate de civili. Încearcă să facă asta şi apoi să învinovăţească armata rusească pentru ce s-a întâmplat”.
 
Putin i-a îndemnat pe ucraineni să preia puterea în propriile mâini. „Acest lucru este făcut la recomendarea consultanţilor americani. Vreau să mă adresez membrilor armatei Ucrainei. Nu lăsaţi aceşti naţionalişti să vă folosească pe voi, pe bătrânii voştri, pe copiii voştri, să vă folosească drept scut uman”.
 
Potrivit presei locale, Putin cere armatei Ucrainei să înlăture conducerea de la Kiev. „Regiunile Luhansk şi Doneţk vor fi returnate „LDNR” de-a lungul graniţelor din 2014, dar avem nevoie de timp pentru asta. Kievul trebuie să recunoască Crimeea”.
 
Acesta a subliniat că „autorităţile de la Kiev ar trebui să refuze aderarea la NATO”.
 
Rusia intenţionează înlăturarea de la putere a Administraţiei prooccidentale de la Kiev şi instalarea unui regim prorus, a afirmat un oficial de la Washington pe baza informaţiilor obţinute de serviciile secrete. "Noi estimăm că, în mod fundamental, Rusia are intenţia de înlăturare a actualei Administraţii şi de instalare a unui regim favorabil", a declarat un oficial de rang înalt din cadrul Departamentului american al Apărării.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici