Ubisoft îţi prezintă noile jocuri, lansate la Ubisoft Forward VIDEO

  • Ubisoft Forward a fost evenimentul online în care Ubisoft a prezentat noile jocuri.
  • Titluri aşteptate - de la Ghost Reckon şi Watch Dog, la Far Cry şi Assassin’s Creed.
  • CEO-ul Ubisoft spune că va mai urma un eveniment Ubisoft Forward, cu alte jocuri noi.
250 afișări

În lipsă de evenimente, anulate pe motiv de pandemie, Ubisoft şi-au făcut propriul eveniment online - Ubisoft Forward - unde a prezentat jocurile pe care le aşteptai de ceva vreme.

SUPER - Gigatrack

Pentru motociclistul din tine Gigatrack îţi aduce o explozie de adrenalină, iar Ubisoft se laudă că a construit cel mai lung traseu de până acum.

SUPER - GhostReckon Breakpoint

Dacă te pasionează shooter-ele, atunci GhostReckon Breakpoint e pentru tine. Şi vine cu arme noi, cu noi moduri de luptă, personaje noi şi, bineînţeles, o grafică năucitoare.

SUPER - Watch Dogs Legion

Şi pentru că nu putea lipsi zona action-adventure, Watch Dogs Legion te duce într-o Londră a viitorului, în care hackerii fac legea.

SUPER - Assassin’s Creed Valhalla

Cu Assassin’s Creed Valhalla o să retrăieşti era invaziei vikinge în Anglia. O să întâlneşti cea mai mare varietate de inamici faţă de toate jocurile din serie.

SUPER – Far Cry 6

Şi poate cel mai aşteptat joc, este Far Cry 6, în care rolul principal negativ e jucat de Giancarlo Esposito, pe care l-ai văzut în Westworld, sau Better Call Saul.

Dar asta nu e tot, după cum îţi spune Yves Guillemot, CEO-ul Ubisoft.

„Şi încă nu v-am arătat totul. De fapt mai avem multe să vă spunem. Aşa că vom avea încă o ediţie Ubisoft Forward în care să vă arătăm mai multe despre jocurile viitoare”, spune CEO Ubisoft, Yves Guillemot. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici