Actorul Sam Shepard, laureat al Premiului Pulitzer, arestat pentru conducere în stare de ebrietate

Actorul şi dramaturgul Sam Shepard, nominalizat la Oscar şi recompensat cu premiul Pulitzer, a fost arestat în statul american New Mexico, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, a anunţat marţi poliţia locală.

191 afișări
Imaginea articolului Actorul Sam Shepard, laureat al Premiului Pulitzer, arestat pentru conducere în stare de ebrietate

Sam Shepard (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Sam Shepard, în vârstă de 71 de ani, a spus poliţiştilor că a băut luni seară două pahare de tequila într-un restaurant din Santa Fe, a precizat Andrea Dobyns, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din acest oraş, citată de Reuters.

Artistul a refuzat să efectueze testul respirator de detectare a alcoolemiei şi a fost arestat în faţa acelui restaurant. Angajaţii din echipa de securitate a restaurantului telefonaseră anterior la Poliţie pentru a avertiza în legătură cu o persoană în stare de ebritate care încerca să conducă o camionetă, deşi frâna de mână era trasă.

Sam Shepard a fost încarcerat în închisoarea din Santa Fe, fiind acuzat de conducerea automobilului într-o stare avansată de ebrietate.

Actorul şi-a petrecut noaptea în închisoare şi a apărut apoi în faţa unui judecător din Santa Fe în cursul zilei de marţi.

Printre piesele de teatru scrise de Sam Shepard se află "Buried Child", pentru care a fost recompensat cu premiul Pulitzer în 1979, "True West", "Curse of the Starving Class" şi "Fool for Love".

A fost nominalizat la premiile Oscar pentru evoluţia sa din filmul "Cursa spaţială/ The Right Stuff" din 1983, în care a interpretat rolul astronautului Chuck Yeager.

Sam Shepard a jucat în zeci de alte filme, remarcându-se recent în pelicule bine primite de public şi de criticii de specialitate, precum "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County", "Ucide-i cu tandreţe/ Killing Them Softly", "Jurnalul/ The Notebook" şi "Magnolii de oţel/ Steel Magnolias".

În 2009, artistul american a fost arestat în statul Illinois şi acuzat de conducerea automobilului cu viteză excesivă şi în stare de ebrietate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici