Compania care îşi plăteşte angajaţii să doarmă

Compania de asigurări Aetna vrea ca angajaţii săi să fie odihniţi şi productivi, ca orice firmă din lume. Însă Aetna este pregătită să facă următorul pas, să-şi plătească angajaţii să doarmă, notează Business Magazin.

1285 afișări
Imaginea articolului Compania care îşi plăteşte angajaţii să doarmă

Compania care îşi plăteşte angajaţii să doarmă (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Toţi angajaţii care dorm cel puţin şapte ore pe noapte vor fi răsplătiţi. Fiecare angajat poate câştiga 25 de dolari pentru 20 de nopţi în care a dormi şapte ore sau mai mult. Câştigul maxim este de 300 de dolari pe an, informează Business Magazin.

Acest serviciu a fost introdus în 2009, iar anul trecut au participat 12.000 din 25.000 de angajaţi. Pentru a urmări câte ore dorm, angajaţii poartă o brăţară care le monitorizează somnul sau pot alege să înregistreze manual orele dormite.

Kay Mooney, vicepreşedintele comisiei de beneficii ale angajaţilor a Aetna, spune că acesta "este doar unul dintre programele nostre prin care încercăm să stimulăm comportamentele sănătoase".

CITEŞTE CONTINUAREA PE BUSINESS MAGAZIN

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici