Fotomodelul blocat în aeroport săptămâna trecută a mai stat două zile în zona de tranzit: „Avea viza valabilă de pe 29 februarie şi n-am lăsat-o să intre în ţară“. VIDEO

Fotomodelul din Brazilia care a stat trei nopţi în Aeroportul Henri Coandă, săptămâna trecută, pentru că nu avea acetele necesare intrării în România, a trecut, din nou, printr-o situaţie asemănătoare.

7178 afișări
Imaginea articolului Fotomodelul blocat în aeroport săptămâna trecută a mai stat două zile în zona de tranzit: „Avea viza valabilă de pe 29 februarie şi n-am lăsat-o să intre în ţară“. VIDEO

Fotomodelul blocat în aeroport săptămâna trecută a mai stat două zile în zona de tranzit: „Avea viza valabilă de pe 29 februarie şi n-am lăsat-o să intre în ţară“ (Imagine: Facebook)

De data aceasta, tânără spune că a obţinut o viză de scurtă şedere, însă nu a verificat data de la care intra în vigoare. Astfel, a fost nevoită să aştepte alte două nopţi în aeroport până când a intrat în vigoare viza.

Eloisa Bîrleanu este un fotomodel din Brazilia care săptămâna trecută a rămas blocată în zona de tranzit a Aeroportului Henri Coandă pentru că nu avea acetele necesare intrării în România. După trei nopţi în care a dormit în aeroport, tânără a plecat spre Milano.

"A stat în România ca turist şi legea spune că ai voie să stai 90 de zile fără viză în decurs de 180 de zile. Ea a depăşit acest termen şi după o săptămână s-a întors din nou în România. Colegii mei nu au mai putut s-o lase să intre în ţară. Putea să îşi cumpere bilet de avion şi să plece, însă a ales să stea în aeoport trei zile. Pe 23 februarie a plecat spre Milano", declara marţea trecută Fabian Bădilă, reprezentant al Poliţiei de Frontieră.

Deşi pare greu de crezut, tânără a trecut din nou printr-o situaţie similară şi timp de două zile a rămas blocată în zona de tranzit a Aeroportului Henri Coandă, reuşind să plece acasă abia luni, 29 februarie, la câteva minute după miezul nopţii. Eloisa Bîrleanu a obţinut o viză pentru scurtă şedere care era valabilă din data de 29 februarie. Tânăra spune că nu s-a uitat la data de pe acte şi a rămas din nou blocată în aeroport două zile, pentru că a ajuns în România pe 27 februarie.

"Pentru că avea viza de pe 29 februarie nu am putut s-o lăsam să intre în ţară. A stat din nou în aeroport", a precizat, pentru MEDIAFAX, Fabian Bădilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici