Google şi YouTube şi-au modificat logourile pentru a marca debutul Cupei Mondiale

Google şi YouTube şi-au modificat, vineri, logourile de pe paginile principale, pentru a marca debutul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, fiind introduse simboluri specifice competiţiei.

157 afișări
Imaginea articolului Google şi YouTube şi-au modificat logourile pentru a marca debutul Cupei Mondiale

Google şi YouTube şi-au modificat logourile pentru a marca debutul Cupei Mondiale

Astfel, Google şi-a înlocuit logoul clasic cu imaginea unui atacant care se îndreaptă spre poartă. Noul logo prezintă toate simbolurile specifice jocului - minge de fotbal, echipa adversă care se apără, portarul, dar şi un arbitru.

Google îşi modifică logoul pentru a marca evenimentele speciale din întreaga lume. Astfel, pe parcursul desfăşurării Olimpiadei de Iarnă de la Vancouver de anul acesta, Google a avut un logo diferit în fiecare zi, ilustrând diferitele sporturi din competiţie.

Pe de altă parte, YouTube, care nu îşi schimbă prea des logoul, a decis să marcheze debutul Cupei Mondiale introducând o imagine specială. Astfel cuvântul "You" este format din imaginea unei mingi la picioarele unui fotbalist, în timp ce particula "Tube" este pusă pe un fundal verde, care îi trimite pe utilizatori cu gândul la terenurile de fotbal.

Cupa Mondială din Africa de sud se desfăşoară între 11 iunie şi 11 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici