Hotelul cocoţat la 632 de metri înălţime te lasă cu gura căscată şi cu buzunarul gol

  • Hotel J şi-a deschis de curând uşile pentru clienţii din toată lumea.
  • Acesta ocupă ultimele etaje din cea mai mare clădire din China, Shanghai Tower.
  • Dacă te cazezi la hotelul J, vei avea un majordom la dispoziţie 24 de ore din 24.
2015 afișări
Imaginea articolului Hotelul cocoţat la 632 de metri înălţime te lasă cu gura căscată şi cu buzunarul gol

STORY ŞTIRILE – HOTELUL DE LA 632 DE METRI ÎNĂLŢIME

Dacă pleci în concediu şi ai de dat 10.000 de dolari ca să închiriezi un apartament, poţi merge în Shanghai, la hotelul J.

Situat la ultimele etaje ale Turnului din Shanghai, care măsoară 632 de metri înălţime, hotelul are 165 de camere, dintre care 34 sunt apartamente.

Dacă nu ai bani pentru apartment, îţi poţi lua o camera. Cea mai ieftină este 550 de dolari pe noapte.

Dar şi serviciile sunt pe măsură. Ai un majordom la dispoziţia ta, 24 de ore din 24, piscină interioară, toalete decorate de Hermes, cadă în formă de petală de magnolie, SPA cu tratamente Reiki.

Hotelul are spa, piscină acoperită şi un centru fitness.

Hotelul J este deţinut şi operat de Jin Jiang International, o companie de stat chineză.

Hotelul Gevora din Dubai deţine încă recordul mondial pentru cel mai înalt hotel din lume, aflându-se la 1.169 de metri înălţime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici