GANGSTER din Boston, sursă de inspiraţie pentru Hollywood, ucis în închisoare | VIDEO

Celebrul lider interlop din Boston James Bulger a fost găsit mort în penitenciar, la vârsta de 89 de ani, existând suspiciuni că a fost ucis, informează NBC News şi Fox News.

2568 afișări
Imaginea articolului GANGSTER din Boston, sursă de inspiraţie pentru Hollywood, ucis în închisoare | VIDEO

Infamul GANGSTER din Boston, sursă de inspiraţie pentru Hollywood, ucis în închisoare | VIDEO

James Bulger a fost găsit mort în celula în care era închis, în Penitenciarul USP Hazelton, situat în statul american Virginia de Vest.

Fostul lider al unui grup infracţional din Boston a fost condamnat în anul 2013 pentru implicare în 11 crime comise în statele Massachusetts, Florida şi Oklahoma.

Conform cotidianului Boston Globe, James Bulger a fost ucis imediat după ce a fost transferat în Penitenciarul USP Hazelton. Deţinutul, în vârstă de 89 de ani, avea o stare de sănătate precară. Autorităţile americane nu au anunţat cine este autorul crimei.

James Bulger, capturat în California în anul 2011 după ce a fost urmărit 16 ani, a fost sursă de inspiraţie pentru filmele "Black Mass" ("Afaceri murdare"), în care a jucat Johnny Depp, şi "The Departed" ("Cârtiţa").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici