Michèle Morgan, actriţa cu „cei mai frumoşi ochi din lume”, a încetat din viaţă, la vârsta de 96 de ani

Actriţa franceză Michèle Morgan, care avea „cei mai frumoşi ochi din lume”, a decedat marţi, anunţă lefigaro.fr, care citează o sursă apropiată familiei.

1731 afișări
Imaginea articolului Michèle Morgan, actriţa cu „cei mai frumoşi ochi din lume”, a încetat din viaţă, la vârsta de 96 de ani

Actriţa franceză Michèle Morgan a încetat din viaţă, la vârsta de 96 de ani (Imagine: Shutterstock)

Actriţă-cult pentru mai multe generaţii, Michèle Morgan a reprezentat un model feminin ideal.

Cu un palmares de peste 65 de filme, Michèle Morgan, pe numele său real Simone Renée Roussel, obişnuia să glumească pe seama vârstei sale, fiind născută la 29 februarie (1920), dată care apare în calendar doar o dată la patru ani.

A primit Marele Premiu la Cannes, în 1946, precum şi Premiul César şi Leul de Aur pentru întreaga carieră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici