O femeie a spus că are coronavirus ca să scape de viol. Infractorul s-a speriat şi a fugit, nu înainte de a-i fura banii

Un bărbat a intrat în casa unei femei din China cu intenţia de a o viola, însă a renunţat când femeia s-a prefăcut că tuşeşte şi după ce aceasta i-a spus că este în carantină din cauza coronavirusului, relatează Daily Mail.

28672 afișări
Imaginea articolului O femeie a spus că are coronavirus ca să scape de viol. Infractorul s-a speriat şi a fugit, nu înainte de a-i fura banii

O femeie a scăpat de viol spunând că are coronavirus

Incidentul a avut loc în orăşelul Pingba unde Xia, unde un bărbat, în vârstă de 25 de ani, a intrat în casa unei femei cu gândul de a fura bani, însă când a văzut că aceasta este singură, infractorul a încercat să o violeze.

Victima, pe nume Yi, l-a pus pe fugă pe răufăcător când a început să strige că tocmai s-a întors Wuhan şi că este în carantină din cauză că este infectată cu coronavirus, relatează Daily Mail

Aceasta s-a prefăcut că tuşeşte în timp ce încerca să îl dea la o parte pe atacator, care voia să o strângă de gât şi să-i pună mâna la gură.

Infractorul s-a speriat şi a fugit, însă nu a înainte de a fura din casa femeii 338 de lire. 

Orăşelul Pingba se află la trei ore distanţă de mers cu maşina de Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus. 

Autorităţile din Pingba au spus că în noaptea atacului, bărbatul plecase fără niciun ban din căminul familiei, de aceea acesta a recurs la furt. 

Femeia a alertat imediat Poliţia, iar autorităţile au demarat o investigaţie riguroasă în întreg oraşul. Potrivit Poliţiei, procedura de prindere a infractorului a fost deosebit de dificilă întrucât întreaga populaţie poartă măşti medicale de protecţie împotriva coronavirusului.

Bărbatul s-a prezentat la sediul poliţiei a doua zi, în compania tatălui său şi s-a predat. 

Boala cauzată de coronavirus a ucis cel puţin 427 de persoane şi a infectat peste 20.700 la nivel global. 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici