Rapperul Nelly a fost arestat pentru posesie de droguri

Rapperul Nelly a fost arestat sub acuzaţia de posesie de droguri, sâmbătă, după ce autocarul în care acesta călătorea a fost oprit de un poliţist din statul american Tennessee, care a constatat că artistul avea asupra sa substanţe interzise.

584 afișări
Imaginea articolului Rapperul Nelly a fost arestat pentru posesie de droguri

Rapperul Nelly a fost arestat pentru posesie de droguri (Imagine: HEPTA)

Un autocar în care se afla rapperul Nelly a fost oprit sâmbătă dimineaţa pe o autostradă din statul american Tennessee, moment în care un poliţist a simţit miros de marijuana venind dinspre automobil, potrivit autorităţilor americane.

În urma efectuării unui control, în autocar au fost descoperite atât metamfetamină, cât şi o cantitate mică de marijuana şi dispozitive specifice consumului de droguri. În plus, în autocar au fost descoperite mai multe pistoale.

Astfel, Nelly a fost pus sub acuzare pentru posesie de droguri, posesie de marijuana şi posesie de dispozitive specifice consumului de substanţe interzise.

În acest caz a fost arestat şi un alt bărbat care se afla în acelaşi autocar cu rapperul.

Şi în anul 2012, autocarul cu care rapperul Nelly se deplasa în turneu prin Statele Unite ale Americii a fost supus unui control de rutină, în urma căruia poliţiştii au descoperit că la bordul acestuia se aflau mai multe tipuri de droguri. Atunci, rapperul a fost reţinut, dar a fost eliberat deoarece unul dintre membrii echipei sale a luat asupra sa toată responsabilitatea.

Cornell Haynes Junior, în vârstă de 40 de ani şi cunoscut sub numele de scenă Nelly, este un rapper din St. Louis, Missouri, care a avut succes începând cu anul 2000, când a semnat un contract cu Universal Records. A apărut alături de grupul St. Lunatics încă din 1996. Este unul dintre cel mai bine vânduţi rapperi din toate timpurile, având peste patruzeci de milioane de discuri vândute. A fost de trei ori pe locul I în topurile din Marea Britanie (patru incluzând contribuţia sa pe piesa lui Notorious B.I.G. "Nasty Girl"), a avut trei single-uri pe locul I în topul U.S. Billboard Hot 100 şi a câştigat trei premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici