Red Hot Chili Peppers, pentru prima dată în România. Vezi când va avea loc concertul - VIDEO

Trupa americană de rock Red Hot Chili Peppers concertează în premieră în România, pe National Arena din Bucureşti, potrivit site-ului oficial al formaţiei.

1792 afișări
Imaginea articolului Red Hot Chili Peppers, pentru prima dată în România. Vezi când va avea loc concertul - VIDEO

Red Hot Chili Peppers (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul va avea loc pe 31 august 2012.

Biletele pentru concert vor fi puse în vânzare pe 12 decembrie, la ora 12.00.

Potrivit unor surse, organizatorul concertului în România este Emagic.

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rockului, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 60 de milioane de albume, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, a câştigat şase premii Grammy, pentru "Best Rock Album" pentru "Stadium Arcadium", "Best Rock Performance By a Duo or Group" pentru "Dani California", "Best Rock Song" pentru "Scar Tissue" şi "Best Hard Rock Performance With Vocal" pentru "Give It Away".

Trupa Red Hot Chili Peppers este compusă din Anthony Kiedis (voce), Flea (bas), Chad Smith (tobe), Josh Klinghoffer (chitară).

Trupa a lansat până în prezent 10 albume, debutând cu "The Red Hot Chili Peppers" (1984) şi continuând cu "Freaky Styley" (1985), "The Uplift Mofo Party Plan" (1987), "Mother's Milk" (1989), "Blood Sugar Sex Magik" (1991), "One Hot Minute", "Californication" (1999), "By the Way" (2002), "Stadium Arcadium" (2006) şi "I'm with You" (2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici