Băsescu: Deşi nu mi-a plăcut, mai vreau o dată, mai vreau un mandat

Preşedintele Traian Băsescu, candidat pentru un nou mandat de şef al statului, le-a spus, duminică, la Craiova, miilor de oameni strânşi pe esplanada Teatrului Naţional "Marin Sorescu", că, deşi nu i-a plăcut, mai vrea o dată, mai vrea un mandat la Cotroceni.

43 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Deşi nu mi-a plăcut, mai vreau o dată, mai vreau un mandat

Băsescu: Deşi nu mi-a plăcut, mai vreau o dată, mai vreau un mandat (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a recunoscut, duminică, la Craiova, că a avut un mandat greu, întrucât a trebuit să lupte cu majoritatea parlamentară "nereformistă", dar şi cu trusturile de presă

"Nu am avut un mandat uşor, dar sprijinit de voi l-am dus până la capăt şi chiar dacă tot timpul am fost sub presiunea majorităţii nereformiste din Parlament şi a trusturilor media a mogulilor Voiculescu şi Vântu, azi vin şi vă spun că, deşi nu mi-a plăcut, mai vreau o dată. Mai vreau un mandat pe care vi-l cer pentru că împreună trebuie să continuăm reformarea României", a spus Traian Băsescu la mitingul electoral de la Craiova.

Şeful statului a spus că reformarea statului reprezintă un proces care nu mai poate "să întârzie".

"Astăzi, avem un stat aşa cum el a fost construit după revoluţie, de CPUN, de domnul Iliescu, de domnul Bârlădeanu, de domnul Marţian. Este un stat care, probabil, a răspuns nevoilor de după Revoluţie. Dar azi acest stat devenit prea greu de suportat de cetăţenii români. Este un stat care consumă 29 la sută din bugetul de stat. Procesul de reformare a statului este un proces care nu mai poate să întârzie", a mai spus Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici