Bugetul Ministerul Sănătăţii, adoptat în forma propus de minister

Bugetul Ministerul Sănătăţii a fost adoptat duminică de comisiile reunite de Buget, în forma propus de Guvern, a declarat ministrul Florian Bodog.

225 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerul Sănătăţii, adoptat în forma propus de minister

Bugetul Ministerul Sănătăţii, adoptat în forma propus de minister

''Au înţeles filosofia pe care s-a construit bugetul Ministerului Sănătăţii şi al Casei de Asigurari de Sănătate, bugetul a fost aprobat în forma propusă de noi şi eu sper că lucrurile vor merge bine. Măsurile prevăzut şi angajate pentru trimestrul unu sunt finalizate'', a declarat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, la ieşirea din sala de şedinţă.

Florina Bodog a afirmat că săptămâna aceasta intră în vigoare şi HG privind actualizarea listei de mediamente compensate.

''Ultimul act normativ intră în această săptămână, este Hotărârea de Guvern privind actualizarea listei de medicamente compensate, iar actul normativ cu privire la ieftinirea medicamentelor este în transparenţă decizională'', a precizat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici