Liderii Coaliţiei discută la Guvern despre tăierea cheltuielilor, înainte de întâlnirea cu Băsescu

Liderii Coaliţiei s-au reunit marţi dimineaţa la Guvern pentru a discuta despre măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare, înaintea şedinţei de miercuri a Cabinetului în care va fi adoptată scrisoarea de intenţie cu Fondul Monetar Internaţional.

13 afișări
Imaginea articolului Liderii Coaliţiei discută la Guvern despre tăierea cheltuielilor, înainte de întâlnirea cu Băsescu

Liderii Coaliţiei discută la Guvern despre tăierea cheltuielilor, înainte de întâlnirea cu Băsescu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu şi reprezentanţii partidelor care susţin Guvernul au convenit ca şeful statului să se întâlnească, tot marţi, cu grupurile parlamentare PDL, UDMR, independenţi şi minorităţi pentru a discuta despre scrisoarea de intenţie convenită cu FMI.

Băsescu s-a întâlnit, joia trecută, la Palatul Cotroceni, cu premierul Emil Boc şi cu reprezentanţi ai partidelor din arcul guvernamental, printre aceştia aflându-se Marko Bela, Kelemen Hunor, Gabriel Oprea, Varujan Pambuccian.

Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a decalarat, luni, că la întâlnirea programată cu preşedintele Traian Băsescu, la Parlament, înainte de trimiterea scrisorii către FMI, grupul reprezentanţilor Uniunii va insista pe importanţa protejării celor care au pensii mici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici