Negoiţă, primarul Sectorului 3: Unor angajaţi ai Primăriei le-a scăzut venitul net. Au pierdut aproximativ 20%

Primarul Sectorului 3, social-democratul Robert Negoiţă, a precizat, miercuri, că unor angajaţi ai primăriei le-a scăzut venitul net cu aproximativ 20%, el arătând că PSD nu a promis că nu vor scădea salariile şi invocând responsabilitatea în cheltuirea banilor publici.

810 afișări
Imaginea articolului Negoiţă, primarul Sectorului 3: Unor angajaţi ai Primăriei le-a scăzut venitul net. Au pierdut aproximativ 20%

Negoiţă, primarul Sectorului 3: Unor angajaţi ai Primăriei le-a scăzut venitul net. Au pierdut aproximativ 20%

Întrebat dacă sunt salariaţi în Primărie care au pierdut la salariu, Negoiţă a răspuns: „La mine în primărie au pierdut, da”.

„Nu (aveau funcţii de conducere, n.r.), dar sunt anumite domenii care nu produc la nivelul la care să justifice salarii mai mari. Simplu. Sunt trei servicii cărora le-a scăzut venitul net, deci pe brut nu s-a umblat în sensul de a coborî, dar pe net au pierdut aproximativ 20%”, a spus Negoiţă, care a arătat că scăderile s-au înregistrat în zona de arhivă şi la serviciul de pază din poliţia locală.

Întrebat cum rămâne cu promisiunea că nu vor fi scăzute deloc salariile, Negoiţă a răspuns: „Nu am promis aşa ceva”.

„Prima chestiune, mi se pare că trebuie să fim responsabili când vorbim de bugetul public, ori, nişte salarii, când le dai, trebuie să ştii pentru ce. Atunci când nu justifică, nu le dai sau le dai la nivelul la care se justifică”, a subliniat Negoiţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici