Nicuşor Dan: Bilanţul mandatului Gabriela Firea în 20 de cuvinte / Violeta Alexandru: Doamnei Firei i se spune ”CatastroFIREA”. Ţine captiv un oraş care arată mai rău ca niciodată

.

5513 afișări

Cele mai importante declaraţii făcute de Nicuşor Dan:

Doamna Firea ar vrea să uite ca bucureltenii să uite că a venit la Primărie de mână cu Liviu Dragnea. Ar vrea să uite că a organizat un târg de Crăciun pentru a împiedica bucureştenii să protesteze. Ar vrea să uite că oamenii săi de încredere au fost în dispozitivul de la 10 august.

Zeci de mii de bucureşteni nu au apă caldă de două săptămâni şi nimeni nu vine să le explice când va înceta această situaţie. Acesta este bilanţul mandatului Gabriela Firea în 20 de cuvinte. Cui nu-i place să plece din Bucureşti...ăsta e mesajul primarului. Eu cred că e mai simplu să plece primarul. Oricum, nu stă în Bucureşti, nu a stat în trafic în Bucureşti, nu a mers cu mijloacele de transport în comun din Bucureşti, nu are nicio treabă cu Bucureştiul.

E foarte bine că am avut o conferinţă liniştită, civilizată. Încă aşteptăm răspunsul de la doamna Gabriela Firea, şeful PSD Bucureşti, dacă se delimitează de incidentul cu domnul Bădulescu şi de incidentul cu maşinile de curăţenie. Şi dacă da, care sunt sancţiunile impuse pe linie de partid.

Cele mai importante declaraţii făcute de Violeta Alexandru:

Gabriela Firea nu iubeşte Bucureştiul. La 4 ani de la depunerea jurământului, dacă aş fi Gabriela Firea, mi-ar fi ruşine. Bucureşti, un oraş cu potenţial şi resurse, se confruntă cu serioase probleme. Nu are nicio scuze pentru că Bucureştiul arată mai rău ca niciodată. Este un Bucureşti ţinut captiv de un om care nici iubeşte oraşul. Dovadă că nici nu trăieşte în oraş. Îi recomandăm să rămână la ea acasă, să nici nu mai intre în Bucureşti. Am venit să-i spun lui Nicuşor că poate conta pe mine, poate conta pe PNL Bucureşti. Doamnei Firea i se spune ”CatastroFIREA”

Conferinţa de presă va fi transmisă live pe Mediafax.ro, după ora 10.00.

Două dintre zonele Capitalei alese recent de Nicuşor Dan pentru a-şi susţine declaraţiile de presă, în aer liber, au fost marcate de incidente. Primul s-a petrecut în sectorul 6, pe Bulevardul Prelungirea Ghencea, acolo unde şi-a făcut apariţia, neinvitat, viceprimarul Aurelian Bădulescu, care a încercat să acopere criticile lansate de candidatul PNL-USR. Al doilea, petrecut mai recent, a avut loc în Sectorul 5. Discursul lui Nicuşor Dan a fost continuu bruiat de claxoanele utilajelor de salubritate ale Primăriei Sectorul 5. Ultimul scandal în stradă s-a finalizat cu o plângere penală depusă de Nicuşor Dan pe numele primarului de la Sectorul 5, Marius Florea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici