PNL îl exclude pe consilierul local fotografiat simulând o execuţie ISIS - FOTO

Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea consilierului local Mihai-Bogdan Bicsi, după ce acesta a fost fotografiat simulând o execuţie ISIS în timpul unei petreceri.

10555 afișări
Imaginea articolului PNL îl exclude pe consilierul local fotografiat simulând o execuţie ISIS - FOTO

PNL îl exclude pe consilierul local fotografiat simulând o execuţie ISIS - FOTO

''Partidul Naţional Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini'', au transmis liberalii joi prin intermediul unui comunicat de presă.

Consilierul PNL a fost fotografiat miercuri de prieteni în timpul unei petreceri la Voroneţ. El apare ţinând o drujbă deasupra unui ''partener de distracţie'' legat, cu capul pe un buştean. ''Terorist ISIS capturat la Voroneţ :)))'' este textul care însoţeşte fotografia care între timp a fost ştearsă de pe reţeaua de socializare. În timpul petrecerii liberalul s-a mai fotografiat ţinând o seceră şi un ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici