Video Primarul Capitalei vrea să pună gard ieşirilor tale la terasă

  • Primăria a decis, în şedinţa CGMB de azi, să introducă noi reguli pentru terase, după creşeterea cazurilor
  • E nevoie de distanţă de 4 metri pe culoar, terasele vecine separate prin sticlă sau jardinieră, aprovizionare doar între 6.00 – 10.00
  • Maşinile de aprovizionare vor intra doar pe anumite străzi
  • Televizoarele vor fi folosite doar pentru evenimentele sportive mari
  • Radu e fericit că încă poate ieşi la terasă, dar nu ştie cât timp va mai dura până se va interzice, din nou
1291 afișări

Distanţă de 4 metri pe culoar, distanţare între terase şi doar anumite ore de acces pentru maşinile de aprovizionare sunt doar câteva dintre noile măsuri care au fost stabilite, miercuri, în şedinţa Consiliului Primăriei, pentru terasele din Centrul Vechi. L-am găsit pe Radu, e administrator de pensiune şi spune că patronii teraselor vor ieşi în pierdere, dar trebuie să îşi asume. El e fericit că, cel puţin, nu i se interzice, din nou, să iasă la terasă.

„Atât timp cât ne lasă să fim deschişi să ieşim la o bere, în siguranţă, nu văd nicio problemă. Dacă nu-ţi convine din punct de vedere financiar, poţi să nu deschizi. Nu mai durează până la sfârşitul verii, când ne vor închide din nou, şi atunci, ar trebui să profităm cu toţii cât putem, de soare de terase, că nu se ştie”, a spus Radu, administrator de pensiune.

Un client al unei terase spune că nu va fi deranjat de noul peisaj, cu geamuri despărţitoare: „Dacă cei care deţin terase, doresc să funcţioneze, mă gândesc că ar trebui puse.”

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici