Shanghai Disney s-a închis brusc din cauza Covid: vizitatorii au rămas blocaţi înăuntru

China continuă să impună toleranţă zero faţă de virus, cu lockdown, limitări şi teste în masă, pentru a reduce orice şansă de transmitere.

571 afișări
Imaginea articolului Shanghai Disney s-a închis brusc din cauza Covid: vizitatorii au rămas blocaţi înăuntru

Shanghai Disney s-a închide brusc din cauza Covid: vizitatori au rămas blocaţi înăuntru

Shanghai Disney Resort şi-a suspendat brusc activitate în jurul prânzului, pentru a respecta măsurile anti-Covid, forţând toţi vizitatorii din incintă să rămână pe loc, până când un rezultat negativ al testului le iese negativ.

Nu este prima dată când complexul este în centrul unor măsuri draconice şi nu este de mirare că acestea au fost adoptate. Staţiunea a anunţat cu puţin timp înainte de prânz că va închide parcul tematic principal şi zonele învecinate, inclusiv strada comercială, cu efect imediat, până la o nouă avertizare de a respecta standardele de izolare a noului coronavirus.

Guvernul de la Shanghai a declarat pe contul său WeChat că parcul a interzis oamenilor să intre sau să iasă şi că toţi vizitatorii ar trebui să aştepte rezultatele testelor, înainte de a putea pleca.

În plus, oricine ar fi vizitat parcul din 27 octombrie ar fi trebuit să treacă de trei ori la rând testul Covid-19, în tot atâtea zile. Parcul a continuat să organizeze atracţii pentru vizitatorii blocaţi pe tot parcursul zilei, potrivit postărilor pe reţelele sociale în mandarină.

Shanghai a raportat 10 cazuri transmise local pe 30 octombrie, toate referindu-se la persoane fără simptome. Disney Resort a fost blocat timp de mai bine de trei luni în timpul lockdown-ului de la Shanghai din aprilie şi mai.

Parcul a fost, de asemenea, închis timp de două zile în noiembrie 2021, cu peste 30.000 de vizitatori înăuntru, după ce autorităţile au ordonat ca toată lumea să fie testată.

China continuă să impună „toleranţă zero” faţă de Covid, cu  limitări şi teste în masă pentru a reduce orice posibilitate de transmitere a virusului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici